Wavin vanaf nu online

20/05/2019

Productdata van Wavin nu online

Leverancier van kunststof leidingsystemen en -oplossingen Wavin is nu te vinden op InstallData met een assortiment van meer dan 5.000 artikelen. De productdata is voorzien van beschrijvingen in het Nederlands en in het Frans.

Bekijk de actuele datakwliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Wavin op InstallData.

Wereldspeler met meer dan 60 jaar kennis en ervaring

Onderdeel van de Wavin Groep en van Mexichem 

Wavin is een toonaangevende leverancier van kunststof leidingsystemen en -oplossingen. Als een van de langst bestaande namen in de markt heeft Wavin zijn reputatie opgebouwd op meer dan 60 jaar hoge kwaliteit en innovatie. Wavin verbindt klanten met betere oplossingen voor boven- en ondergrondse projecten in de volgende toepassingsgebieden: waterbeheer, verwarming en koeling, water- en gasdistributie, afvalwaterafvoer en datacom. Het hoofdkantoor van Wavin is gevestigd in Zwolle, en is aanwezig in meer dan 25 landen en ongeveer 30 productiesites, voornamelijk in Europa. Wavin heeft ongeveer 5000 mensen in dienst. 

www.wavin.com

Partnership

Wavin is een dochteronderneming van Mexichem: een wereldleider in kunststofbuizen en een van 's werelds grootste chemische en petrochemische bedrijven. Mexichem draagt ??via de Fluor, Vinyl en Fluent Business Groups bij aan wereldwijde ontwikkeling door een uitgebreide portfolio van producten aan te bieden aan snelgroeiende sectoren zoals infrastructuur, huisvesting, datacom en waterbeheer, onder andere. Wavin maakt deel uit van de Fluent Business Group van Mexichem, een van de grootste producenten van kunststofleidingen en -aansluitingen wereldwijd. www.mexichem.com

In België is Wavin uitgegroeid tot de erkende expert en partner voor de Bouwsector. Wavin producten zijn verkrijgbaar via leidende groothandelaren in sanitair/installatie en in bouwmaterialen. Daarnaast wordt een snelle en efficiënte belevering aan aannemers ondersteund vanuit 6 Wavin afhaalfilialen verspreid over Vlaanderen en Wallonië.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies