CTC Benelux nu op InstallData

23/04/2019

CTC Benelux nu op InstallData

Fabrikant van vewarmingsproducten CTC Benelux is vanaf nu te vinden op InstallData.be met een eerste assortiment warmtepompen, een eerste start in ETIM classificatie. De logistieke data is compleet en de productdata is voorzien van Franstalige en Nederlandstalige omschrijvingen.

Bekijk de actuele datakwliteit en download de complete data via de presentatiepagina van CTC op InstallData.

Over CTC Benelux

Met meer dan 90 jaar ervaring werken we bewust aan een duurzame en fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de Småland-regio van Zweden. We bieden een breed assortiment aan producten, zoals grondwarmtepompen en lucht / water-warmtepompen.

We volgen onze wortels terug tot 1923, toen we Zweedse huizen begonnen te verwarmen. We zijn het best bekend voor onze groene ketels, die miljoenen gezinnen in heel Europa verwarmen. Wij waren het eerste bedrijf dat verwarmingsketels met ingebouwde warmwaterverwarming aanbood en wij waren de eersten die lucht-waterwarmtepompen introduceerden. Het is daarom niet overdreven om te zeggen dat we de industrie hebben ontwikkeld.

CTC is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten. We zijn gevestigd in Småland en we zijn - samen met Bentone, Turboflame en Osby Parca - een onderdeel van Enertech AB, dat producten over de hele wereld verkoopt.

Wij staan ​​voor gemoedsrust, kwaliteit en duurzaamheid!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies