Stelrad op InstallData

14/01/2019

Stelrad live op InstallData als eerste in 2019

Radiatorenfabrikant Stelrad is vanaf nu online op InstallData met een assortiment dat meer dan 8.000 artikelen telt. Voor een grootdeel (ca. 90%) bevat de data lange beschrijvingen en marketing teksten in Nederlands, Frans, Engels en Duits. Bijna 100% van de kenmerken werden aangevuld. 

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Stelrad op InstallData.

Europe's favourite radiators

Stelrad is één van de grootste radiatorenmerken in Europa. En dat zijn we niet zomaar, maar omdat we steeds de hoogste kwaliteit bieden tegen een uiterst competitieve prijs, want iedereen moet kunnen kiezen voor onze kwaliteit. Of u nu woont in een sobere stadswoning of een riante villa op het platteland, iedere woning verdient de kwaliteit van Stelrad.

Warmte staat voor gezelligheid en comfort en is onmisbaar in ons dagelijkse leven. Maar warmte legt heel wat druk op ons milieu en het klimaat. Daarom engageren we er ons bij Stelrad voor om zorg te dragen voor onze planeet en voor de generaties na ons. We willen verstandig omspringen met energie en kiezen resoluut voor duurzame, groene warmte.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies