Fernox Alpha Metals nu op InstallData

09/08/2018

Productdata van Fernox Alpha Metals nu online

Een klein assortiment met complete data van Fernox Alpha Metals is vanaf nu beschikbaar via InstallData.be. Dit betekent dat op uniforme wijze, actuele product- en handelsgegevens beschikbaar zijn via de datapool.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Fernox Alpha Metals op InstallData.

Fernox Alpha Metals Belgium N.V.

Als wereldwijde marktleider, vertrouwd merk en pionier in zijn gebied is Fernox de enige waterbehandelingsfabrikant die zich kan beroemen op zijn uitgebreide faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling. 

De innovatieve producten - samengesteld en verpakt op een ecologisch verantwoorde manier - dragen bij aan het verbeteren van energie-efficiëntie, en helpen bedrijven en huishoudens hun CO²-voetafdruk te reduceren.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies