Ventilair op InstallData

21/12/2018

Productdata van Ventilair Group nu live

Ventilair Group Belgium is nu online op Installdata.be. De importeur/distributeur van ventilatiesystemen heeft een eerste assortiment online geplaatst. Tegen juli 2019 verwachten we ook de data van merken Komfovent en Kuvent en Franse omschrijvingen, alsook aanvulling van de classificatie.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Ventilair Group op InstallData.

Bouwen met 1e klasse ventilatie

Ventilair Group bestaat sinds 2005 als importeur/distributeur van ventilatiesystemen. Anno 2017 heeft de groep kantoren in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland, en opereert de groep tevens vanuit Denemarken en Italië. 

Ventilair Group is bovendien ook fabrikant van haar eigen merken kwalitatief hoogwaardige ventilatieproducten voor de residentiële markt: Comair en GLT. Voor de niet-residentiële markt heeft Ventilair Group haar eigen merk Kuvent ontwikkeld.

1st class service

Bij Ventilair Group vindt u alle benodigdheden voor uw project onder één dak – van luchtbehandelingsunit tot simpel moertje; voor elk project hebben wij een oplossing. De merken van Ventilair Group zijn het resultaat van uitgebreid en nauwkeurig onderzoek. Alle producten worden aan uiterst grondige tests en analyses onderworpen voor ze in het aanbod worden opgenomen.
Daarnaast is Ventilair Group dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve systemen die bijdragen aan het comfort en de esthetiek van uw leefomgeving.

Onze merken

De merken van Ventilair Group zijn het resultaat van uitgebreid en nauwkeurig onderzoek. Alle producten worden aan uiterst grondige tests en analyses onderworpen voor ze in het aanbod worden opgenomen. Daarnaast is Ventilair Group dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve systemen die bijdragen aan een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies