Detremmerie online met 250.000 producten

08/03/2019

Productdata van Detremmerie nu op InstallData

Fabrikant van badkamermeubelen Detremmerie is nu te vinden op het platform InstallData met een grote selectie van meer dan 250.000 artikelen. De productdata is voorzien van beschrijvingen in het Nederlands en in het Frans, en van meer dan 8 miljoen ETIM kenmerken.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Detremmerie op InstallData.

Over Detremmerie

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 80 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. De volledige productie vindt in België plaats. Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Kwaliteit en service zijn onze peilers en we zijn trots te melden dat wij enkel met Europese onderdelen werken.

Detremmerie wist in 2012 zijn complete gamma aan te passen aan de marktvraag. Vanaf 2012 kan u als klant zelf uw meubel gaan samenstellen uit diverse onderkasten, wastafels, spiegels en kasten uiteraard aangevuld met diverse kolomkasten en actuele accessoires als handgrepen, verlichting, e.d. Door ons flexibel machinepark, zijn we tevens in staat dit in meer dan 50 kleuren uit te leveren, gaande van melamine, ribbellaminaat, mat of hoogglans gelakt.

Detremmerie levert niet alleen kwaliteit, ook bieden wij een eigen service dienst die bij problemen u de nodige service aan huis kan leveren. Kortom Detremmerie biedt u een kwaliteitsmeubel perfect in de samenstelling die u wenst. Daarbovenop garanderen wij Europese kwaliteit en Belgisch vakmanschap, ondersteund door een geselecteerd dealernet en onze eigen service dienst. Detremmerie werkt voortdurend aan een hoge kwaliteit van zowel de producten als de service.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies