Ubbink vanaf nu online

05/03/2019

Productdata van Ubbink nu live

Bij de Ubbink-groep staat de product- en handelsdata hoog op de agenda. De komende tijd zal dan ook het assortiment op InstallData verder aangevuld worden met extra en meer kwalitatieve data vóór 2020. Zo zal Ubbink in de toekomst steeds kunnen tegemoet komen aan de nodige productdata.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Ubbink op InstallData.

Over Ubbink

Ubbink verkoopt ventilatie-,  rookgasafvoersystemen, en bouwproducten. De ontwikkeling en productie gebeurt voornamelijk in Nederland (Doesburg) en Duitsland (Brilon). De producten worden verkocht in heel Europa. In België opereert Ubbink sinds 1969.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

  • Trendsetter in rookgasafvoer en ventilatie
  • Uitgebreid en compleet portfolio
  • Slimme en praktische oplossingen met focus op tijdswinst
  • Werfondersteuning + opmeting dankzij een compleet en ervaren Ubbink team
  • Gedetailleerde calculatie door onze projectafdeling

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies