Productdata van Grundfos is live

02/01/2019

Grundfos is 20ste fabrikant op InstallData-platform

Wateroplossingenfabrikant Grundfos ging in de laatste dagen van 2018 live met data op InstallData. Het Grundfos assortiment bevat 7.000 artikelen. Op korte termijn zullen ze serie en type aanleveren.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Grundfos op InstallData.

Water en de toekomst

Grundfos ontwikkelt wateroplossingen voor de wereld. We bepalen de norm op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij zijn een pompbedrijf dat dagelijks miljoenen mensen raakt. Onze oplossingen helpen onze partners en klanten om water te verplaatsen van A naar B. Drinkwater leveren voor de kleinste dorpen en de hoogste wolkenkrabbers, afvalwater behandelen, verwijderen en warmte en comfort brengen aan de wereld - of afkoelen.

Naar onze mening ligt onze gezamenlijke toekomst in energiebesparend gedrag, nieuwe vormen van energie en duurzame productie. Daarom gaat Grundfos - nu en in de toekomst - door met het inzetten van al onze middelen om duurzaamheid in alle vormen te stimuleren - bij onszelf, onze klanten en zakenpartners.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies