Rothenberger nu online

18/09/2018

Rothenberger nu online op InstallData

ROTHENBERGER Benelux Bvba is vanaf nu online op Installdata.be met een eerste assortiment. De data bevat op dit moment Nederlandse, Duitse en Engelse beschrijvingen.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Rothenberger op InstallData.

ROTHENBERGER Benelux Bvba

Al meer dan 65 jaar maakt ROTHENBERGER deel uit van de wereldleiders in de productie van het omvangrijkste programma voor modern pijpbewerkingsgereedschap en moderne pijpmachines van superieure kwaliteit zoals technologisch innovatieve producten voor installatie, onderhoud en reparatie, airco- en koudetechniek en universeel gereedschap.

In zijn favoriete positie als partner van de professionele gebruikers, biedt ROTHENBERGER volledige oplossingen aan voor leiding installaties evenals de dienst na verkoop en het onderhoud.

Met meer dan 5.000 producten “Made by ROTHENBERGER” is het meest complete en omvangrijkste programma voor modern pijpbewerkingsgereedschap en moderne pijpmachines van superieure kwaliteit ter wereld.

Wij maken alvast een selectie van de bijna 2.000 verkochte producten in de Benelux en zullen deze reeks in een aantal keer uploaden.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies