Productdata van Nibe nu op InstallData

26/07/2018

Nibe Energietechniek nu online op InstallData.be

Product- en handelsgegevens van Nibe Energietechniek B.V. zijn vanaf nu beschikbaar via InstallData.be. Dit betekent dat op uniforme wijze, actuele product- en handelsgegevens beschikbaar zijn via de datapool.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Nibe Energietechniek op InstallData.

Nibe Energietechniek B.V.

De solide en sterk innoverende Zweedse organisatie NIBE AB is de grootste boilerfabrikant van Scandinavië en een van de grootste warmtepompfabrikanten van Europa. De naam NIBE staat dan ook garant voor kwaliteit, knowhow en innovatie. Gedreven door haar kernwaarden – duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid – werkt NIBE met meer dan 13.000 medewerkers in 20 landen aan het realiseren van haar missie: het wereldwijd creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies