Dornbracht voegt zich bij Novellini, VSH en Rofix

14/06/2018

Product- en handelsgegevens van Dornbracht beschikbaar via InstallData!

Product- en handelsgegevens van Dornbracht zijn vanaf nu beschikbaar via InstallData.be. Dit betekent dat op uniforme wijze, actuele product- en handelsgegevens beschikbaar zijn via de datapool. Zo voegt Dornbracht zich bij Novellini, VSH Fittings en Rofix.

De productdata is ingedeeld volgens ETIM productklassen en voorzien van gevulde kenmerkwaarden. De product- en handelsgegevens bevatten omschrijvingen in meerdere talen. Het bedrijf zet hiermee een belangrijke stap richting uniforme data-uitwisseling met haar partners, afnemers en potentieel nieuwe klanten.
 
Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Dornbracht op InstallData.

Dornbracht

Dornbracht staat voor hoogwaardige productkwaliteit, een geavanceerde productie en innovatief design. Met zijn meermaals internationaal onderscheiden premium-mengkranen fungeert de familie-onderneming als drijvende kracht achter de ontwikkelingen en trends in een hele branche. Wereldwijd. Het succesverhaal is gebaseerd op de al ruim 60 jaar geldende filosofie, dat verandering nooit als dwang, maar juist als kans wordt gezien.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies