ACV Belgium on board

05/12/2018

Productdata van ACV Belgium op InstallData

Warmwater specialist ACV Belgium heeft een eerste assortiment productdata gepubliceerd op Installdata.be. In deze eerste publicatie stelt ACV de gegevens ter beschikking betreffende ketels, warmwater bereiders en boilers gebruikmakend van tank-in-tank technologie.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van ACV Belgium op InstallData.

Excellence in hot water
ACV ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven.

ACV is specialist op het gebied van roestvrij staal. Dankzij de keuze voor dit materiaal, dat bestand is tegen de corroderende werking van zelfs de agressiefste watertypen, hebben ACV-producten al 40 jaar een extreem lange levensduur, terwijl het onderhoud beperkt blijft tot een minimum. ACV heeft het Tank-in-Tank-concept ontwikkeld, dat in het merendeel van de ACV-producten wordt toegepast en ongeëvenaarde prestaties mogelijk maakt.

ACV levert innovatieve producten die beantwoorden aan alle hedendaagse behoeften op het gebied van warmwatercomfort. Door geavanceerde en unieke technologie toe te passen, produceert ACV betrouwbare, krachtige en zuinige oplossingen, die bovendien milieuvriendelijk zijn.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies