Zehnder live op InstallData

04/12/2018

Zehnder live met eerste deelassortiment

Zehnder Group Belgium biedt verwarmings- en ventilatieoplossingen van hoge kwaliteit voor een comfortabele, gezonde en energiezuinige binnensfeer. Productdata van hun eerste deelassortiment is nu online te vinden op Installdata.be

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Zehnder op InstallData.

Verwarmings- en ventilatieoplossingen
Sinds het begin van de eeuw oriënteren we ons geleidelijk van een producent van radiatoren naar een onderneming die een comfortabele en warme binnensfeer wilt leveren. Onze afkoelingsoplossingen door plafondstralingspanelen en ons nieuw activiteitendomein comfortventilatie geven onze oriëntatie perfect weer.

Deze twee ontwikkelingen vervolledigen ons reeds zeer uitgebreid productgamma (handdoekdrogers, radiatoren op maat, elektrische radiatoren) op ideale wijze. De Zehnder-groep wordt hoe langer hoe meer het synoniem van warmte en een ideale en gezonde omgevingstemperatuur.

Onze merken staan voor innovatie, design en betrouwbaarheid. We creëren duurzame waarde voor onze belangrijkste stakeholders - klanten, medewerkers en aandeelhouders.

De Zehnder-groep beoogt een rendabele groei op lange termijn. Wij trachten dit doel te bereiken door een organische groei. Bovendien sluiten wij verschillende samenwerkingsverbanden met derden of wij doen aanwervingen, in het bijzonder omdat deze politiek ons veelbelovend lijkt voor succes.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies