ATAG Verwarming nu online

17/12/2018

ATAG Verwarming België op InstallData

Productdata van ATAG Verwarming België is vanaf nu online op Installdata.be. De fabrikant van hoogwaardige condensatie CV-ketels, zonneproducten en waterverzachters publiceerde een assortiment van meer dan 1.000 artikelen op het platform. Het aanleveren van bijlagen staat op de planning voor begin 2019. Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van ATAG op InstallData.
 
ATAG Verwarming België is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen, zonne-energiesystemen en warmtepompen. ATAG bedient hiermee zowel de particuliere als de professionele markt.

Missie: Condenseren is ons vak
ATAG heeft voortdurend de ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. ATAG maakt het haar klanten, leveranciers en medewerkers zo aangenaam mogelijk door de innovatieve specialist te blijven in de 'core' business van ATAG: Condensatietechniek. Daarmee heeft ATAG grote voorsprong ten opzichte van de concurrent op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verdelen van hoogwaardige verwarmingsproducten en diensten. Kortom: condenseren is ons vak. Deze boodschap willen we uitdragen en overbrengen naar onze klanten installateurs, architecten en studieburelen toe.

Producten
ATAG heeft een uitgebreid gamma waarbij het gebruik van de inox warmtewisselaar consequent de hoofdrol speelt. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd Super Hoog Rendement. Specifieke producteigenschappen zijn: kwaliteit, comfortverhogend, milieuvriendelijk, energiebesparend en een hoogwaardig design.

ATAG SelectDealers
De verkoop van de producten verloopt grotendeels via een dealernetwerk meer dan 260 ATAG SelectDealers, verspreid over heel België. Door middel van trainingen worden zij opgeleid tot echte ATAG specialisten. Bovendien biedt de ATAG SelectDealer een pakket extra voordelen bij aanschaf van een ATAG CV-toestel, waaronder betere garantievoorwaarden, vakkundige installatie, service en onderhoud.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies