Productdata van Sanutal nu online

29/11/2018

Sanutal vanaf nu op InstallData

Producent en verdeler van flexibels voor sanitair, verwarming en gas Sanutal is nu online  te vinden op Installdata.be. De online selectie producten van Sanutal, die ook invoerder is van Tisun zonneboilers en andere solar producten, telt over 1.000 artikelen. De GTIN's zullen binnen 3 maanden toegevoegd worden aan de data.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Sanutal op InstallData.

Flexibele partner voor innovatieve HVAC-projecten
SANUTAL is reeds sinds 1993 actief als producent van RVS leidingsystemen en ventilatiekanalen en als verdeler van verschillende HVAC-merken in de Benelux.

In 2012 startte Sanutal met een gloednieuwe afdeling ventilatie met eigen productie van spiraalbuizen. De kwaliteit van deze producten en de zeer korte leveringstermijnen viel in de smaak bij vele klanten. Al snel moesten de magazijnen uitgebreid worden. In september 2013 werd een tweede magazijn van meer dan 2500 m2 feestelijk ingehuldigd. In april 2014 werd besloten om eveneens rechthoekige kanalen en hulpstukken op maat te produceren. Hiervoor werden 17 nieuwe machines aangeschaft en extra personeel voor opgeleid.

Amper 2 jaar na de aankoop van de eerste machine werd een tweede productiemachine voor spiraalbuizen aangekocht. Met deze tweede machine kan de productiecapaciteit opgedreven worden tot een capaciteit van 500 stuks per uur. 

Sanutal beschikt over haar eigen 'Education Center' waar haar gekwalificeerde medewerkers ter beschikking staan om hun kennis te delen.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies