Henrad nu op InstallData

26/11/2018

Henrad vanaf nu op InstallData.be

Productdata van radiatorenfabrikant Henrad is nu te vinden op Installdata.be. Met meer dan 9.500 artikelen online heeft Henrad een van de grootste selectie. 93,8% van de producten bevatten lange omschrijvingen. De ontbrekende lange omschrijvingen staan op de planning voor 2019. Meertalige omschrijving is beschikbaar in 100% van de gevallen.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Henrad op InstallData.

Henrad verwarmt miljoenen woningen over heel Europa. In 1978 produceerde oprichter Louis Hendrickx met groot succes zijn eerste plaatstalen radiator. Vele decennia later prijkt Henrad nog steeds aan de top. Eigen ontwikkelde standaard- en designradiatoren maken van Henrad dé trendsetter op de Europese radiatorenmarkt. Dankzij de unieke ECO-technologie brengt Henrad zelfs de meest energiezuinige radiatoren op de markt.

De hoge kwaliteitseisen die stichter ‘Lowieke Stoof’ beoogde met zijn eerste radiatoren in de jaren ’70, zitten nog steeds in de bedrijfsgenen ingebakken. De ambities om topradiatoren te verdelen via een internationaal distributienetwerk van groothandels in verwarming en sanitair bleef dezelfde, de achterliggende technologieën ondergingen nochtans grote evoluties.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies