Armacell is de 10de fabrikant online

20/11/2018

Armacell als 10de op InstallData.be

Isolatie-expert Armacell is de 10de fabrikant die zijn artikelcatalogus online plaatst op Installdata.be, met product- en artikelomschrijvingen. Deze zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Frans. Bijlagen zoals Safety Data Sheets (SDS/VIB) en productcatalogus zijn ook beschikbaar in beide talen.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Armacell op InstallData.

Van pioneer tot wereldwijde marktleider
Armacell is uitvinder van flexibel schuim voor isolatie van apparatuur en is een toonaangevende leverancier van speciaal ontwikkelde schuimen. Armacell ontwikkelt innovatieve en veilige thermische, akoestische en mechanische oplossingen die duurzame waarde creëren voor haar klanten.
Armacell heeft de leidende marktpositie in alle regio's waar het actief is (Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en India). Tegenwoordig heeft Armacell wereldwijd 3.000 mensen in dienst en volgt een strategie van internationalisering met 27 fabrieken in 17 landen op vier continenten, met productiefaciliteiten in de VS, China, Thailand, India, Brazilië, Saoedi-Arabië, Rusland en nu Denemarken.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies