Radson op InstallData

11/10/2018

 

Radson vanaf nu op InstallData.be

Verwarmingsoplossingen-fabrikant Radson is vanaf nu online op Installdata.be met meer dan 12.500 producten en een half miljoen ETIM kenmerken. In andere woorden, een score van bijna 100% ETIM Classificatie! De data bevat op dit moment Nederlandse en Franse beschrijvingen. Bijlagen volgen begin 2019.

Bekijk de actuele datakwaliteit en download de complete data via de presentatiepagina van Rason op InstallData.

Radson: doordachte verwarmingsoplossingen op maat

Één merk, één totaaloplossing, optimale ondersteuning: als totaalaanbieder van radiatoren en vloerverwarming kunnen we u objectief advies verlenen en u de meest geschikte verwarmings-oplossing op maat aanbieden. Ontdek hier wat wij voor u als professional kunnen betekenen.

Radson, in 1966 als een familiebedrijf opgericht, is reeds decennialang een toonaangevende Europese producent van hoog kwalitatieve radiatoren en vloerverwarming.

Sinds 1990 maakt Radson deel uit van de Finse Rettig ICC Group. Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’, dwz. 2 convectorlamellen op 1 enkel warmwaterkanaal. Deze innoverende lastechniek, in combinatie met de specifieke vormgeving van het binnenpaneel van de radiator, verzekert een hoge warmte-afgifte én een snelle opwarming.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies